söndag 8 december 2013

Vintern är här!

Alltså är julen på ingång det har till och med gått så långt att det idag är andra advent! I helgen ( i fredags) kom första snön med sjukt mycket vind och svinkallt.  Jag och Lilltroll provade pulkan och den funkade utmärkt tills den välte och vi båda två tröttnade tvärt. Hjälpte inte att vinden piskade oss i ansiktet.

Annars har det varit en lugn helg med mycket vandrande för Lilltroll som har börjat gå mer och mer. Hon tog sina första steg redan när hon var 10,5 månad men efter att hon föll ett antal gånger i börjat blev hon lite feg men nu är hon på banan igen. 
Här ligger hon och vilar sen hon gick från köket till mig.

Vi hade Hiddes kompis här på besök några dagar och det var mycket trevligt. Han är en hundras som jag inte ens kommer försöka stava till. Men det är en blandning av samojed och chow chow= mycket päls och väldigt söt! Älskar banan också så Lilltroll matade både sig själv och honom :-)

Jobbar i ca 10 dagar till sen är jag MAMMALEDIG. Galet vad jag längtar. 8 månader har funderande pappan varit hemma så nu är det dags för mig att jaga efter dottern. Underbar känsla. Åh snart fyller hon ett ( vad hände) vart tog det året vägen. 

God natt ha en fin vecka :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar