söndag 5 juli 2015

Att säga det rätta sakerna.

Igår var jag och dottern på äventyr först i varuhus och sen stranden. Det var vårat första dopp denna sommaren då värmen äntligen har kommit till oss. Träffade två familjen som var på babycafe och stora och små tillsammans med oss. En av familjerna hade fått ett barn till medans den andra inte hade det. Inget konstigt med det. Men jag berättade vad som hade hänt mig och då sa hon som bara har ett barn "Man ska vara glad för den man har" åh jag stannade upp lite och tänkte på det och sa att det var bra sagt. För vi vill alltid ha mer och det gäller typ mer eller mindre allt. Åh nu när allt med min sista äggledare hände så får man ju börja tänka lite mer i andra barnor och hitta andra vägar. Åh jag uppskattar nog mer dottern nu än vad jag gjorde innan. För jag vet inte om hon blir den sista. Men självklart hoppas jag  på fler barn skulle vara väldigt mysigt. 

Dottern låg i vattnet mer eller mindre konstant tills jag drog upp henne. Hon älskade det så idag blir det stranden som gäller hela dagen. Nu ska jag väcka resten av familjen (har druckit chai latte och donat lite nu, egentid när den är som bäst)

Vill fortfarande ha en husvagn mer än någonsin kollar varje dag. Ska nog åka och kolla lite bara för att kolla kostar inget. 

Hej hej  / Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar