tisdag 22 december 2015

4:e. Februari.

Ja jag skulle varit ganska gravid vid detta laget men icke. Å känslan när hur många som helst väntar barn just den månaden då gör det fan lite extra ont i min själ och hjärta. Jag vet fyra stycken som ska ha barn då. Å alla har ett eller flera barn sen innan. En har till och med tre barn sen innan. Grattis som fan till er alla. Men nu har vi bokat tid för läkarbesök så vi har tagit ett steg i rätt riktning. Å om jag ska vara helt ärlig så ska man inte läsa på ivf bloggar. För jag har inte läst någon eller sett någon som det har gått bra för första gången så jag ska sluta läsa och tänka positiva tankar hela tiden. Men jag tror allt det kommer bli en till i december varför inte. 

December som är så underbar på all sätt ingen stress och panik och ångest så långt ögat kan nå. Förr älskade jag julen och allt som hade julen till men nu får jag mest ångest och mycket är det pågrund av att det är så många måsten. Var har lugnet och värmen tagit vägen. Måste göra godis, köpa massor av julklappar (som det inte räcker med att dottern fyller år precis efter jul), måste städa så det ser perfekt ut och denna förbaskade stressen. HATAR DEN!! 

Någon gång vill jag hyra en stuga i norr så vi får en vit jul och bara sitta där uppe o njuta av att bara vara tillsammans istället för all stressa runt. Bara säga Hej då ses efter jul på dotterns kalas. 

Fick Meekatt boken idag. Överlycklig. Hon är fantastisk. Köp den, läs den och gömm dig i en garderob så ingen hittar dig :-) 

Ha en fin Jul. / Ulrika 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar